HOW TO WEAR: BASIC T-SHIRT

Har du også været på jagt efter den perfekt t-shirt længe? Vi kan godt forstå, det er forvirrende, når der er 10.000 forskellige former, farver og materialer. Det er også lige præcis derfor, vi er her – nemlig for at hjælpe! Vi har udvalgt en simpel basic t-shirt fra Tiger of Sweden, som du kan få i flere forskellige farver. Vi anbefaler, at du som minimum har ”farverne” grå, hvid og sort. Du kan aldrig gå forkert med dem. Kombiner dem med dine favorit jeans, chinos, shorts, blazer, sweater, skjorte. En t-shirt kan bruges til så meget!

Kvaliteten LEGACY t-shirten fra Tiger of Sweden er selvfølgelig i top. Det kan også mærkes på prisen. Men du kan spørge dig selv, om du vil have en lidt dyrere t-shirt, som holder i lang tid både i form og farve, eller om du vil have en billigere t-shirt, som trænger til at blive skiftet ud efter nogle uger, fordi den er blevet udvasket og slatten efter nogle få ture i vaskemaskinen? T-shirts fra Tiger of Sweden produceres af 100% bomuld, hvilket hjælper din krop med at ånde, så du ikke føler dig alt for varm. Den er nem at holde ren; 40 grader og uden tørretumbler.

dsc_0379_1_1

Hvis du går efter en lavere pris eller en der har lidt anderledes pasform, har vi udvalgt 4 af vores favoritter herunder. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid spørge din personal shopper!

dsc_0385_1_1-1

Minimum 300, -, Gsus 299,-  Scotch & Soda 349,-, Minimum 300,-

signature Nanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s